pierzi în greutate rapid

Cum să pierzi în greutate rapid

Încercarea de a slăbi rapid poate fi tentantă, mai ales dacă vă confruntați cu o afecțiune care face dificilă pierderea în greutate. Dar realitatea este că pierderea în greutate prea repede poate duce la unele complicații grave de sănătate. De fapt, „dieta yo-yo” a fost asociată cu un risc crescut de deces.

Cel mai bun mod de a pierde în greutate rapid este de a face alegeri mai inteligente de exerciții fizice. Acest lucru înseamnă să faceți mai multe exerciții fizice, dar să vă asigurați că obțineți nutrienții de care aveți nevoie pentru a rămâne sănătoși. De asemenea, este esențial să evitați dietele la modă. Acestea pot fi periculoase și pot face ca pierderea rapidă în greutate să pară mai realistă decât este de fapt.

O altă modalitate de a slăbi rapid este să mâncați mai multe proteine. Proteinele vă mențin sătul și vă ajută metabolismul. De asemenea, vă menține echilibrat nivelul de zahăr din sânge. Puteți obține proteine din alimente precum ouăle, nucile și semințele. Puteți găsi, de asemenea, semințe germinate care sunt pline de proteine și fibre. Le puteți adăuga la smoothie-uri sau la copt.

Consumul mai multor fibre vă poate ajuta, de asemenea, să pierdeți în greutate. Fibrele ajută la echilibrarea zahărului din sânge și scad colesterolul. De asemenea, puteți alege îndulcitori naturali, cum ar fi stevia verde sau mierea crudă. Aceștia pot fi consumați cu moderație, dar nu ar trebui să reprezinte mai mult de 10 la sută din caloriile zilnice.

Ținerea unui jurnal al consumului de alimente este, de asemenea, importantă. Acest lucru vă va ajuta să vă urmăriți progresul și să identificați zonele de îmbunătățire. Puteți folosi un caiet obișnuit pentru a vă nota alimentele. De asemenea, vă puteți înregistra mâncarea pe o aplicație precum MyFitnessPal. De asemenea, puteți discuta cu un profesionist în domeniul sănătății despre obiceiurile dvs. alimentare.

O dietă cu accent pe alimentele integrale este, de asemenea, o modalitate bună de a pierde în greutate rapid. Aceasta include fructe, legume, cereale integrale și proteine slabe. De asemenea, include multă apă. De asemenea, elimină alimentele care conțin ingrediente artificiale și alimentele procesate.

Dacă nu sunteți în măsură să gătiți acasă, puteți, de asemenea, să cumpărați mese preambalate care conțin ingrediente din alimente integrale. De asemenea, puteți achiziționa băuturi dietetice care conțin zero calorii. Cu toate acestea, ar trebui să evitați băuturile îndulcite cu zahăr. Alegerea acestora în schimb poate economisi sute de calorii pe zi.

Dacă aveți probleme cu somnul, puteți reduce lumina din camera dumneavoastră. Acest lucru vă poate ajuta să adormiți mai repede. De asemenea, ar trebui să dormiți cel puțin șapte până la nouă ore pe noapte. Lipsa somnului vă poate face să aveți mai multă foame și vă poate reduce energia. Acest lucru poate duce, de asemenea, la o lipsă de motivație pentru a face exerciții fizice. De asemenea, ar trebui să faceți cel puțin zece minute de exerciții fizice pe zi. Urcarea scărilor, mersul pe bicicletă sau înotul sunt toate opțiuni excelente.

De asemenea, ar trebui să vă concentrați pe consumul de grăsimi sănătoase. Acestea includ uleiul de măsline, avocado și peștele gras. De asemenea, ar trebui să consumați gustări sănătoase care să conțină nuci, semințe și fructe. De asemenea, ar trebui să evitați zaharurile rafinate. Zahărul este adesea deghizat în alimente sănătoase. Aceste alimente au mai puține calorii, dar au puțină nutriție.

Utilizarea suplimentelor precum Reduslim vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede, de asemenea.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *